ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΕΥΚΟΘΕΑΣ ΛΑΤΣΙΩΝ

Αναφορικά με τα όσα συνέβησαν στον αγώνα μεταξύ της Ομόνοιας Λευκωσίας και της Χρυσομηλιάς Αγίου Αμβροσίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του γυναικείου ποδοσφαίρου και αφορούν την ομάδα μας σας ενημερώνουμε ως ακολούθως:

Μετά και την διακοπή του αγώνα μας με την Πάφια μερικές από τις ποδοσφαιρίστριες της Λευκοθέας μετέβησαν στο στάδιο της Ομόνοιας Λευκωσίας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Εκεί τους ζητήθηκε κάρτα φιλάθλου και να πληρώσουν εισφορά 5 Ευρώ για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Αναφορικά με την κάρτα φιλάθλου εκ παραδρομής η ΚΟΠ δεν ενημέρωσε τα Σωματεία του γυναικείου πρωταθλήματος ότι χρειάζεται η κάρτα φιλάθλου για την είσοδο φιλάθλων στο γήπεδο. Συγκεκριμενά η τελευταία ενημέρωση που είχαμε από την ΚΟΠ ήταν περί τα τέλη Ιουνίου και η εγκύκλιος αναφερόταν σε αγώνες του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας. Μετά από σημερινή μας επικοινωνία με την ΚΟΠ και τον ΚΟΑ διευκρηνήσαμε πως η κάρτα φιλάθλου θα πρέπει να παρουσιάζεται εάν και εφόσον ζητηθεί από τον εκάστοτε επιτηρητή εισόδου.

Όσον αφορά τα εισητήρια ή/και εισφορές εισόδου ενημερώνουμε το κοινό ότι υπάρχει συμφωνία κυριών μεταξύ των Σωματείων του γυναικείου πρωταθλήματος ότι οι ποδοσφαιρίστριες εισέρχονται δωρεάν σε όλους τους αγώνες του γυναικείου πρωταθλήματος. Για την εν λόγω συμφωνία είναι ενήμερες και οι ποδοσφαιρίστριες καθότι ποτέ μέχρι τώρα δεν τους ζητήθηκε να πληρώσουν το οποιοδήποτε ποσό για να εισέλθουν σε αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου. Ως εκ τούτου καλούμε και την Ομόνοια Λευκωσίας να τηρήσει την εν λόγω συμφωνία.

Συγκεκριμένα, μέλη του Συμβουλίου πήγαν στο γήπεδο και ζήτησαν από τις ποδοσφαιρίστριες που δεν είχαν κάρτα φιλάθλου να αποχωρήσουν. Στη συνέχεια όσοι έμειναν, επίδειξαν την κάρτα φιλάθλου και πλήρωσαν τα 5 Ευρώ εισφορά στο 50ο λεπτό του αγώνα και περίμεναν τα μέλη του Συμβουλίου της Ομόνοιας να ξεκλειδώσουν την πόρτα για να εισέλθουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Το μέλος του Συμβουλίου που κρατούσε τα κλειδιά επιδεικτικά και προκλητικά καθυστερούσε να ξεκλειδώσει την πόρτα και παρόλα αυτά τα μέλη της Λευκοθέας περίμεναν υπομονετικά εκτός γηπέδου.

Ακολούθησαν κάποιοι διαπληκτισμοί λόγω της καθυστέρησης καθότι φτάσαμε στο 70ο λεπτό της αναμέτρησεις χωρίς τα μέλη να εισέλθουν στο γήπεδο, οι οποίοι είχαν αίσιο τέλος με τα μέλη του Συμβουλίου της Ομόνοιας να απολογούνται στα μέλη του Συμβουλίου της Λευκοθέας. Το θέμα θεωρήθηκε λήξαν από τα δύο Σωματεία τα μέλη των οποίων έδωσαν τα χέρια στο τέλος.

Οι οποιεσδήποτε άλλες αναφορές στο εν λόγω θέμα είναι πέραν για πέραν αβάσιμες. Το Συμβούλιο της Λευκοθέας εύχεται καλή συνέχεια στην Ομόνοια και επιθυμία όλων μας είναι η ομαλή συνέχιση του Πρωταθλήματος.